Ga naar Homepagina
Onze vermelding op //www.keurmerk.info
Heeft u vragen? Bel ons op 053 430 2410enschede@mhline.nl
Direct leverbaar en Beste prijs/kwaliteit
MH Wonen en Slapen Logo
Direct leverbaar
Dagelijks nieuwe
aanbiedingen
Levering en montage
voor €42,50

Meubelen Enschede

Meubelen kopen in de omgeving van Enschede?

Wilt u rustig meubelen uitzoeken voor uw woning in de buurt van Enschede? Kom gerust langs in de showroom van MH Wonen en Slapen in Enschede of Oldenzaal. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Bent u op zoek naar een eettafel of heeft u meer ruimte nodig en wilt u dus een opbergkast aanschaffen? Wij beschikken over twee showrooms, bestaande uit honderden vierkante meters, en hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan meubelen. Ook voor meubilair in uw slaapkamer kunt u bij ons terecht. Van bedden tot complete slaapkamers, wij hebben het.

Meubelen Enschede
Bekijk ons aanbod > Bekijk ons aanbod >

Meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

De bankstellen, en andere meubelen die wij aanbieden, worden door diverse winkels door heel Europa te koop aangeboden. Daardoor is de kwaliteit van deze meubels gewaarborgd. Alles wordt nauwlettend gecontroleerd in de fabriek, voordat het meubilair bij ons aankomt. Ook worden de meeste bankstellen nog met de hand gestoffeerd. Hierdoor worden de meubelen nogmaals gecontroleerd, eventuele kleine foutjes worden direct verholpen. Alle fabrikanten worden zorgvuldig door ons uitgekozen en beschikken over veel ervaring. Ook vinden wij het milieu erg belangrijk. Wij kijken dan ook heel zorgvuldig naar het productieproces en daardoor worden de kosten aanzienlijk bespaard.

Zie ook: Meubelzaak Enschede en Meubelzaak Oldenzaal

Betaal nooit te veel in onze meubelzaak in Enschede

Bij ons profiteert u van erg scherpe prijzen. Bekijk het assortiment eerst online op onze site en kom vervolgens langs in onze showroom als u de meubelen nog zelf uit wilt proberen. Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland. Een tevreden klant zegt hierover: ‘’Heel blij met ons nieuwe bed!!! Zondag besteld en vandaag wordt er al in geslapen in Italië! Zeer snelle service en het bed is precies zoals op de website.’’. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze meubelspecialisten. U kunt hen telefonisch bereiken via 053 430 2410 voor onze showroom in Enschede en 0541 53 70 80 voor onze meubelzaak in Oldenzaal.

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op

Neem contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op